tirsdag 3. mars 2009

INGAR KVIA <3

Ingar Kvia er en ekte ildsjel fra Nærbø som virkelig brenner for Haydom. Han kom først som julegjest med kona si for endel år tilbake, og på den tiden hadde han lite lyst til å besøke Afrika. Som lastebilsjåfør og med en interesse for biler og slikt, tok han turen til sykehusets garasje hvor de bla. lager møbler og fikser gjenstander som har gått i stykker. Da han fikk se hvor dårlig det stod til med utstyr, kjøretøy og andre ting som hører en garasje til, bestemte han seg for å hjelpe. 

I dag besøker Ingar Haydom flere ganger årlig. Han bruker feriene på å hjelpe, og den lille stunden jeg har vært her (5 mnd), har hatt tatt turen 3 ganger. Ingar jobber intenst som frivillig, og får teknisk støtte fra forskjellige firma og venner hjemmefra. På den måten har han fått fraktet bla. traktorer, latebiler og gravemaskiner både nasjonalt og fra Norge. 

Ingar har med dette blitt en lokal kjendis som har gjort utrolig mye for Haydom. Han leier også inn folk fra andre firma og sammen har de laget veier, vannhull og flotte steingjerder, i tillegg til å hjelpe enkeltmennesker. Kjennetegnene hans er en rød og hvit caps med bilde av en traktor, blå Ingar Kvia skjorte og gråe bukser. Ingar sitter aldri i ro, og han både går og snakker fortere enn man normalt klarer å tenke. Å høre han på radio er rene konsentrasjonsøvelsen. Ingar er helten!

Ingar har også en hjemmeside som man kan sjekke ut her: http://www.ingarkvia.no/ 

Ingen kommentarer: