onsdag 4. mars 2009

POSTI


Fant dette old school postkortet med bilde fra Bagamoyo i en liten butikk i Arusha. Det var det siste butikkdama hadde av x antall fra 70-tallet. Så fint at jeg må vurdere å ramme det inn!

7 kommentarer:

Milla sa...

Er du klar over at me feira Nyttår i Bagamoyo i 1980, lenge før du ble født.
Så på denne stranden har me lagt å boltra oss og bada i det flotte varme vannet. Der var massevis av små krabber som kom opp av sanden og pilte avgårde. Kjekke minner

Milla sa...

Bagamoyo er ingen naboøy til Zanzibar. Skjerp deg jente og ta en titt på kartet.
Det er en by som ligger på sørøst kysten ca.en times kjøring fra Dar...

KARRIHARRY sa...

Min feil! Har sletta påstanden, hehe. Fulge tydeligvis ikke helt med på ferjeturen fra Dar til Zanzibar da noen pekte og sa "der er Bagamoyo". Tenkte det var ei øy for seg selv jeg, men nå vet jeg den ekte sannheten om BYEN Bagamoyo. Visste du forresten at Bagamoyo var den viktigste handelsbyen på afrikas østkyst i slutten av 1900 tallet? Og at de mest sentrale handelsgodsene var salt, fisk og tyggis?

Milla sa...

Ja, jeg vet mer enn det. Denne byen er kjent for sin slavehandel. Midt i byen finnes et av de største minnesmerkene etter denne tid. Hadde du vært innom der på "museet" så kunne du bladd i gjesteboken fra 1980. I des. dette året så besøkte kong Harald og dronning Sonja bygningene. Det gjorde også vi fire et par dager etter. Så våre navnetrekk hadde du funnet på neste side etter de kongelige. SAKKI!

KARRIHARRY sa...

Da kan ikke jeg heller skrive noe annet enn SAKKI!

Marte Aarseth sa...

Kjøb me nogen sånne te meg, plis! Eg betale deg. Igår lagte eg starwars bokser. Du ska få ein av meg!

KARRIHARRY sa...

Det var desverre det siste postkortet butikkdama hadde, men om jeg finner et lignende skal jeg selvfølgelig kjøpe med til deg. Åh star wars bokser høres fantastisk ut! Gleder meg til å se :)